Over deze website

Verantwoording

Stichting Titus Brandsma Memorial is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren door het invullen van het onderstaande formulier.

Zij werk(t)en mee

We maken in de website dankbaar gebruik van de huisstijl. Helaas weten we niet wie die ontwikkeld heeft. Mocht U dat weten, dan horen we dat graag..
De teksten zijn van het Titus Brandsma Memorial.
Aan de ontwikkeling van de website hebben meegewerkt Marieke Rijpkema, Jack Balhan, Henk Rutten en Anita van Kempen van vormdeLight.

Foto’s

De foto’s zijn gemaakt en bewerkt door

We hebben geprobeerd alle rechthebbenden van de foto’s te achterhalen en hier te vermelden. Mochten we daar desondanks niet in zijn geslaagd, dan stellen we uw reactie zeer op prijs.

Film over het Apostelraam van Jan Toorop

De totstandkoming van het apostel raam van Jan Toorop, in de Titus Brandsma Gedachteniskerk in Nijmegen. Over Jan Toorop (1858-1928), zijn werk, zijn stijl, zijn worsteling met portrettekeningen en een uitleg over het apostel raam.

De film is gemaakt door Jack Balhan

de begeleidende tekst werd ingesproken door Elise Derks

Metamorphosis (1988): Metamorphosis Two, Flowing
Lavinia Meijer
Album Glass: Metamorphosis, The Hours
Licentie aan YouTube verleend door The Orchard Music (namens Channel Classics Records)
Nummer Horn Concerto in E Major, K. 494A: I. Allegro
Artiest Netherlands Chamber Orchestra, Roy Goodman & Herman Jeurissen, Netherlands Chamber Orchestra, Roy Goodman & Herman Jeurissen
Album Horn Concertos
Licentie aan YouTube verleend door Kontor New Media Music (namens Brilliant Classics)
Nummer Atom Heart Mother Suite
Artiest Pink Floyd
Album Atom Heart Mother
Licentie aan YouTube verleend door Pink Floyd (namens EMI Catalogue); UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM, LatinAutor – PeerMusic, ARESA, Abramus Digital, UMPI, ASCAP, IRICOM, LatinAutor, LatinAutor – UMPG en 11 organisaties voor muziekrechten

Als u wilt reageren

Als u uw telefoonnummer achterlaat, kunnen we u bellen als we nog graag verheldering willen op uw suggestie