Titus Brandsma Gedachteniskerk

De Titus Brandsma Gedachteniskerk is een open kloosterkerk van de Karmelieten. Veel mensen lopen even binnen om de weldaad van de stilte te zoeken, hun zorgen met Maria of Titus Brandsma te delen, of er gewoon te zijn. De binnenruimte ademt een sfeer van stilte, openheid en gastvrijheid. Het lege midden, met de lezenaar en het altaar, vormt het liturgisch centrum. Een ieder die wil kan hier plaats nemen. Er zijn vier vieringen per dag. Alle vieringen zijn voor iedereen toegankelijk om te vieren, te bidden en stil te zijn: te staan voor Zijn Gelaat. U bent van harte welkom.

De kerk is iedere dag open van 10.00 – 16.00 uur

Vieringen rond kerstmis 2021
(laatst bijgewerkt 24 december 2021)

Helaas hebben we, vanwege de landelijke lockdown i.v.m. de verspreiding van het Coronavirus, moeten besluiten dat er voorlopig géén vieringen zullen in de Titus Brandsma gedachteniskerk. Dus ook niet met Kerstmis en Oud & Nieuw.

Er is een online kerstviering te vinden op deze pagina.

Het kerkgebouw blijft wel elke dag open van 10 – 16 uur.

In de kerk wordt u gevraagd een mondkapje te dragen (behalve wanneer u zit) en ten alle tijde 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

Overzicht van de vieringen
(laatst bijgewerkt 23 december 2021)

In verband met de aangescherpte corona maatregelen, de landelijke lockdown, hebben we moeten besluiten dat er voorlopig géén vieringen zullen in de Titus Brandsma gedachteniskerk.

Het kerkgebouw blijft wel elke dag open van 10 – 16 uur.
In de kerk wordt u gevraagd een mondkapje te dragen (behalve wanneer u zit) en ten alle tijde 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

Corona maatregelen

corona virus

We hebben maatregelen genomen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan. U leest er hier meer over.

de opstelling in de kerk is aangepast om veilig met elkaar te vieren ondanks het corona-virus

Evangelie lezingen

Sinds de uitbraak van het corona-virus is het mogelijk wekelijks de evangelie lezing, met een acclamatie en gebed (uit het boek: Lof zij U, Christus, van K. Waaijman) voor de komende zondag per e-mail te ontvangen. Van de afgelopen weken vindt u ze hier:

Psalmviering van de week

Sinds de corona-maatregelen van kracht zijn,  bieden we onze gebruikelijke psalmvieringen online aan.
Iedere week bidden we een andere psalm.

psalmviering van de week